Maya Banks: Utolsó lélegzetig (Slow Burn-sorozat 6/4.)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Elfogyott
Kívánságlistára teszem
  • Print
  • Eredeti cím: With Every Breath (Slow Burn 6/4.)
  • Fordította: Kovács Ágnes
  • Oldalszám: 336
  • Méret: 145x210 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789634481041
  • Megjelenés: 2017-06-16
  • Szállítás: 1-3 munkanap

4.290 Ft 3.003 Ft
Maya Banks: Utolsó lélegzetig (Slow Burn-sorozat 6/4.)
4.290 Ft 3.003 Ft

Leírás

Eliza Cummings kiszabadult a gonosztevő fogságából, aki még ártatlan tinédzser korában terrorizálta, és segített börtönbe juttatni őt. Később munkát vállalt a Devereaux Biztonsági Szolgálatnál, ahol olyan szörnyetegekkel számol le, amilyenné kis híján ő maga is vált. Senki nem tud a legsötétebb, legszégyenletesebb titkáról, még azok sem, akik a legközelebb állnak hozzá. A gyilkos azonban egy jogi kiskapunak köszönhetően hamarosan kiszabadul, és csak idő kérdése, hogy megkeresse Elizát. A lánynak nincs más választása, mint hogy elmeneküljön, és elcsalogassa a szörnyeteget azoknak az embereknek a közeléből, akiket szeret.

Wade Sterling mindig is a saját szabályai szerint élt, és senkinek nem tartozott felelősséggel. Sosem állította magáról, hogy jó ember, ráadásul egyáltalán nem olyan, mint amilyenek a hősök lenni szoktak. Wade soha senkit nem enged olyan közel magához, hogy az illető bepillanthasson az áthatolhatatlan maszk mögé – van azonban egy nő, aki fenyegetést jelent a gondosan kordában tartott önuralmára. Wade egy golyó elé ugrott ezért a nőért, és ennek komolyabb következményei lettek a húsába fúródó fémdarabnál. Bármit tesz, képtelen kiverni a fejéből a lányt, aki olyan bátor, mint egy harcos, és gondolkodás nélkül kockára teszi az életét másokért. 

Amikor azonban Wade meglátja a halálra rémült Elizát, tudja, hogy nagy a baj, a bolond nőszemély ugyanis nem szokott félni semmitől. Amikor a lány megpróbál elszökni, a férfiben lakozó vadállat kitör a megtévesztően csiszolt máz alól, és éktelen haragra gerjed. Eliza az övé, akkor is, ha a lány ezt még nem tudja. Eliza ezúttal nem a védelmező szerepét fogja játszani, hanem őt fogják megvédeni, mert amíg Wade él és mozog, addig senki nem bánthatja azt, ami az övé.  

A szerzőről

MAYA BANKS

Az írónő többszörös #1 New York Times és USA Today bestselleríró, aki többek között erotikus regényeket, romantikus thrillereket, kortárs szerelmes regényeket és skót történelmi románcokat ír. Ő a Mámor trilógia, a Surrender trilógia, a KGI regények, a Sweet sorozat és a Colters Legacy regények szerzője. A texasi Bunában él.

Az írónő hivatalos honlapja.

A szerző fotója: © Ben Riley Johnson, Jr.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Alyson Noël: Riválisok (Imádott szépségek 3/1.)

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: A jó kislány

3.490 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem

Elizabeth Lowell: A múzsa hagyatéka

3.490 Ft 2.443 Ft
Kívánságlistára teszem

Alyson Noël: Feketelista (Imádott szépségek 3/2.)

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: A fogadott lány

4.290 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem