Alyson Noël: Riválisok (Imádott szépségek 3/1.)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Elfogyott
Kívánságlistára teszem
  • Print
  • Eredeti cím: Unrivaled
  • Fordította: Kovács Ágnes
  • Oldalszám: 336
  • Méret: 146x210 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789634072454
  • Megjelenés: 2016-05-10
  • Szállítás: 1-3 munkanap

4.290 Ft 2.145 Ft
Alyson Noël: Riválisok (Imádott szépségek 3/1.)
4.290 Ft 2.145 Ft

Leírás

Mindenki valaki akar lenni.

Layla Harrison a kényelmes, tengerparti élet helyett a riporteri szakma izgalmaira vágyik; Aster Amirpour el akarja küldeni melegebb éghajlatra a következő rendezőt, aki azt mondja neki egy szereplőválogatáson, hogy „kisebbségi származású lányra van szükségünk, de egy másik kisebbségből”; Tommy Phillips pedig arról álmodik, hogy vesz egy tizenkét húros gitárt, amelynek segítségével bejátszhatja magát híres, ámde eddig soha nem látott apja életébe.

Madison Brooks viszont már rég a maga kezébe vette a sorsának irányítását.

Ő Hollywood legragyogóbb üdvöskéje, mindenki róla beszél, ám az idáig vezető út nem jelent többet a számára, mint egy csillagot a járdán, a Louboutin cipője sarka alatt.

Legalábbis addig, amíg Layla, Aster és Tommy be nem nevez egy nagy tétekre menő játékba, amelyben Madison a fő célpont. A három fiatal már éppen kezdi megtalálni a számítását a Los Angeles-i klubok csillogó-villogó, de kőkemény világában, amikor Madison eltűnik, az ő ébredező reményeiket pedig elhomályosítja a hazugságaik köde.

A Riválisok a The New York Times sikerszerző, Alyson Noël izgalmas regénytrilógiájának első kötete, amely arról szól, hogy a legmerészebb álmaink hogyan változhatnak egy csapásra a legszörnyűbb rémálmainkká.

 

„Los Angeles nem minden gyönyörű lakójának gyönyörű az élete, Alyson Noël pedig szemfüles bennfentesként tárja elénk ennek a világnak minden rejtett részletét. Akárcsak egy igazi sztár, a Riválisok titokzatos, ellenállhatatlan és olyan gyönyörű, hogy az ember alig tudja levenni róla a szemét.”

Cecily von Ziegesar, A pletykafészek című sorozat írója

 

„Ez a káprázatosan izgalmas és szégyentelenül letehetetlen olvasmány teljes körű betekintést nyújt a hollywoodi hírességek tündökletes világába, ahol a hírnév játék, a sötét titkok fizetőeszközök, a szerelemnek pedig nagy ára van.”

Margaret Stohl, a Lenyűgöző teremtmények #1 The New York Times-bestseller-írója

 

„Ha tetszett a Hazug csajok társasága, imádni fogod ezt a szexi tinidrámát, amely a Los Angeles-i klubok csillogó világába vezet el minket – ahol minden döntés veszélyeket rejt, és ahol semmi nem az, aminek látszik.”

Kami Garcia, a Lenyűgöző teremtmények #1 The New York Times-bestseller-írója és a Törhetetlen szerzője

 

„A Riválisok már az első oldalakon rabul ejti az olvasót. A csillogó helyszíntől kezdve a lebilincselő történettel bezárólag minden színtiszta arany.”

Jamie McGuire, a Gyönyörű sorscsapás #1 The New York Times-bestseller-írója

 

„A Riválisok elénk tárja a hírnév sötét oldalát, továbbá kétségek és hazugságok hálóját szövi az olvasó köré.”

Jennifer L. Armentrout, #1 The New York Times-bestseller-író

 

„A hollywoodi éjszakai klubok világába elkalauzoló Riválisokban van minden: csillogás, szenvedély, botrány, sőt még egy eltűnt híresség is. Pont ilyen olvasnivalóra van szükségünk, kérjük szépen a folytatást!”

Kimberly Derting, a Body Finder-sorozat bestsellerírója

 

„A Riválisok függőséget okoz! Képtelen voltam letenni ezt a fordulatokban bővelkedő könyvet, és mivel a legizgalmasabb résznél ért véget, már alig várom a folytatást.”

Anna Todd, a Miután-sorozat bestsellerírója

A szerzőről

ALYSON NOËL 

A Halhatatlanok, a Riley Bloom- és a Soul Seekers-sorozatok szerzője – huszonhárom kötete közül több is fölkerült a The New York Times sikerlistájának élére. Könyvei több millió példányban kelnek el, harminchat nyelvre fordították le őket, és számos nemzetközi bestsellerlistán szerepelnek. Az írónő a kaliforniai Orange megyében született és nevelkedett, később egy darabig Míkonoszon és Manhattanben is élt, de aztán visszaköltözött Dél-Kaliforniába, ahol jelenleg a legújabb könyvén dolgozik. 

Az írónő hivatalos honlapja és Facebook oldala.

(A szerző fotója: © Nancy Villere)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Mary Kubica: A fogadott lány

4.290 Ft 2.145 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: Az utolsó hazugság

4.290 Ft 2.145 Ft
Kívánságlistára teszem

Kristen Proby: Hallgass meg! (Fusion 5/1.)

3.490 Ft 1.745 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: A fények kialszanak

4.290 Ft 2.145 Ft
Kívánságlistára teszem

Karin Slaughter: Azt hittem, ismerlek

4.290 Ft 2.145 Ft
Kívánságlistára teszem