Daniel Silva: Kémek háza (Gabriel Allon 17.)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Raktáron
Kívánságlistára teszem
  • Print
  • Eredeti cím: House of Spies (Gabriel Allon 17.)
  • Fordította: Zinner Judit
  • Oldalszám: 463
  • Méret: 145x210 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789634484899
  • Megjelenés: 2018-09-28
  • Szállítás: 1-3 munkanap

4.290 Ft 3.432 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Daniel Silva: Kémek háza (Gabriel Allon 17.)
4.290 Ft 3.432 Ft
Menny.:db

Leírás

A Moszad ügynöke és az elvarratlan szál

Daniel Silva lélegzetelállító legújabb regényében visszatér a legendás Gabriel Allon, és bosszút esküszik: eltökélten nekilát, hogy levadássza a világ legveszélyesebb terroristáját, az ISIS ördögi tervezőjét, aki Szaladinnak nevezi magát.

Négy hónappal a legvéresebb terrortámadás után, mely Amerikát érte 9/11 óta, a csillogó londoni West End utcáin folyik a vér. A támadás mesteri tervezés és titkos szervezkedés eredménye, ám maradt egy elvarratlan szál. Ez vezeti el Gabriel Allont és csapatát Dél-Franciaországba Európa egyik leggazdagabb emberéhez, Jean-Luc Martelhez és társához, Olivia Watsonhoz. A szépséges volt modell, Olivia úgy tesz, mint aki nem ismeri Martel hatalmas vagyonának eredetét, a férfi pedig mit sem törődik azzal, hogy olyan szervezettel üzletel, amelynek egyenesen a Nyugat elpusztítása a célja. Gabriel ügyes irányításával ebből a furcsa párosból valódi hős lesz a terrorizmus elleni világméretű küzdelem harcmezején.

 

Ellenállhatatlan thriller… A kifejezés, hogy valaki „a New York Times első számú sikerszerzője”, sok kritikát kap (Miféle listán? Meddig?), de Silva esetében ez pontosan azt jelenti, amit mondani akar.

(Booklist, kiemelt ismertetés)

 

Lebilincselő… Silva írásmódja semmit sem vesztett eleganciájából. Épp csak annyi geopolitikai ismeretet közöl az olvasóval, amennyi a történet megértéséhez szükséges, a világ különböző titkosszolgálatai eltérő működésének ábrázolása pedig érdekfeszítő, mint mindig… A regény újabb vérfagyasztó bepillantást nyújt a globális terrorhálózatok működésébe egy tehetséges történetmesélő tálalásában.

(Kirkus, kiemelt ismertetés)

 

Kitűnő… Az olvasók ezek után alig várják majd a folytatását ennek a több mint élvezetes sorozatnak.

(Publishers Weekly, kiemelt ismertetés)

 

Silva szövi a hálóját, kihelyezi csapdáit, megdöbbenti olvasóit az észbontó feszültséggel és a váratlan csavarokkal… Lélegzetelállító.

(Providence Journal)

 

Az egyik legnagyobb élő kémregényírónk tollából megjelent Gabriel Allon tizenhetedik kalandja. A regényben találkozhatunk Silva feszes, nagyszerű dialógusaival és azzal a képességével, hogy az emberi lélek mélyébe lát.

(Dallas Morning News)

A szerzőről

DANIEL SILVA

Daniel Silva a New York Times első számú, díjnyertes bestsellerírója. Könyvei – A hírvivőA Moszad ügynökeA Moszad ügynöke a Vatikánban, A Moszad ügynöke és az oligarcha, A Moszad ügynöke Moszkvában, A Moszad ügynöke és a Rembrandt-ügy, A Moszad ügynöke és az európai terrorhullám, A Moszad ügynöke és az angol lány, A Moszad ügynöke és a gyilkolóművész, A Moszad ügynöke és a Caravaggio, illetve az eddig még magyarul ki nem adott további hat kötet – több mint harminc országban állnak a népszerűségi listák élén. A szerző az Egyesült Államok Holokauszt Emlékbizottságában dolgozik, és Floridában él feleségével, Jamie Gangellel, valamint két gyermekükkel, Lilyvel és Nicholasszal.

Az író hivatalos honlapja és Facebook oldala.

(A szerző fotója: © Marco Grob)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Mary Kubica: A jó kislány

3.490 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: A fogadott lány

4.290 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem

Don Winslow: Az egység

4.290 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem

Karin Slaughter: Azt hittem, ismerlek

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Karin Slaughter: Apja lánya

4.290 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem