Bonnie MacBird: Vérében a művészet

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Raktáron
Kívánságlistára teszem
  • Print
  • Eredeti cím: Art in the Blood
  • Fordította: Zinner Judit
  • Oldalszám: 320
  • Méret: 117x197 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789634072553
  • Megjelenés: 2016-08-02
  • Szállítás: 1-3 munkanap

3.490 Ft 1.745 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bonnie MacBird: Vérében a művészet
3.490 Ft 1.745 Ft
Menny.:db

Leírás

 

Sherlock Holmes kalandja

London, 1888 havas decembere. Sherlock Holmes a Hasfelmetsző Jack után folytatott kimerítő nyomozást követően mély letargiába esik, és ismét a kokain után nyúl. Watson képtelen erőt önteni barátjába, míg egy különös, rejtjelezett levél nem érkezik Párizsból.

Mademoiselle La Victoire, a gyönyörű francia énekesnő kér segítséget a híres detektívtől, mivel törvénytelen fia – aki az apjánál, egy angol lordnál élt – eltűnt, őt magát pedig megtámadták a nyílt utcán.

Holmes hűséges segítőjével Párizsba utazik, és kideríti, hogy az elveszett gyerek esete összefügg egy felbecsülhetetlen értékű szobor elrablásával és három kisfiú brutális meggyilkolásával. A nyomok a befolyásos és dúsgazdag lordhoz vezetnek Lancashire-be, ahol az ikonikus páros megérkezése után további rejtélyes halálesetek történnek.

A Sir Arthur Conan Doyle stílusában megírt regényben Sherlock Holmes ismét bizonyítja zsenialitását és különleges, művészi érzékenységét…

 

„…izgalmas, szórakoztató Sherlock Holmes-sztori, méltó Doyle tollához… életszerű, korabeli miliő; érdekfeszítő, szövevényes történet; lendületes meseszövés, és ami a legfontosabb, mélységes tisztelet a klasszikus szereplők iránt.”

(Bryan Cogman, producer és író)

 

„A Vérében a művészet rendelkezik mindhárom összetevővel, amely egy élvezetes utánzathoz szükséges: alapos kutatómunka előzte meg, hihető a története, és nagyszerű szórakozást nyújt.”

(Leslie S. Klinger)

 

„Sherlock Holmes-utánzatokban bővelkedő világunkban ritkán találni olyat, amely a többi fölé emelkedik. A Vérében a művészet című kötet szerzőjének sikerült végrehajtania ezt a rendkívüli tettet, megérdemli, hogy megemeljük előtte a kalapunkat.”

(Otto Penzler)

A szerzőről

BONNIE MACBIRD

A San Franciscó-i születésű Bonnie MacBird tehetséges író, színésznő, színdarabíró, szövegkönyvíró és producer, az 1980-as években két Emmy-díjat is nyert. Jelenleg ír, rendez, színházban játszik, és szövegkönyvírást tanít a Los Angeles-i egyetemen.

Az írónő hivatalos honlapja.

(A szerző fotója: © Ray Bengston)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Maya Banks: Utolsó lélegzetig (Slow Burn-sorozat 6/4.)

4.290 Ft 2.145 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: Az utolsó hazugság

4.290 Ft 2.145 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: A fények kialszanak

4.290 Ft 2.145 Ft
Kívánságlistára teszem

Karin Slaughter: Azt hittem, ismerlek

4.290 Ft 2.145 Ft
Kívánságlistára teszem

Karin Slaughter: Apja lánya

4.290 Ft 2.145 Ft
Kívánságlistára teszem