Maya Banks: Utolsó lélegzetig (Slow Burn-sorozat 6/4.) (E-könyv)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
Kívánságlistára teszem
  • E-könyv
  • Eredeti cím: With Every Breath (Slow Burn 6/4.)
  • Fordította: Kovács Ágnes
  • Oldalszám: 336
  • ISBN: 9789634481058
  • Megjelenés: 2017-06-16
4.290 Ft 3.432 Ft
Menny.:db
Maya Banks: Utolsó lélegzetig (Slow Burn-sorozat 6/4.) (E-könyv)
4.290 Ft 3.432 Ft
Menny.:db

Leírás

Eliza Cummings börtönbe juttatta a gonosztevőt, aki még ártatlan tinédzser korában fogságban tartotta és terrorizálta őt. Később munkát vállalt a Devereaux Biztonsági Szolgálatnál, ahol olyan szörnyetegekkel számol le, amilyenné kis híján ő maga is vált. Senki nem tud a legsötétebb, legszégyenletesebb titkáról, még azok sem, akik a legközelebb állnak hozzá. A gyilkos azonban egy jogi kiskapunak köszönhetően hamarosan kiszabadul, és csak idő kérdése, hogy megkeresse Elizát. A lánynak nincs más választása, mint hogy elmeneküljön, és elcsalogassa a szörnyeteget azoknak az embereknek a közeléből, akiket szeret.

Wade Sterling mindig is a saját szabályai szerint élt, és senkinek nem tartozott felelősséggel. Sosem állította magáról, hogy jó ember, ráadásul egyáltalán nem olyan, mint amilyenek a hősök lenni szoktak. Wade soha senkit nem kordában tartott önuralmára. Wade egy golyó elé ugrott ezért a nőért, ésenged olyan közel magához, hogy az illető bepillanthasson az áthatolhatatlan maszk mögé – van azonban egy nő, aki fenyegetést jelent a gondosan ennek komolyabb következményei lettek a húsába fúródó fémdarabnál. Bármit tesz, képtelen kiverni a fejéből a lányt, aki olyan bátor, mint egy harcos, és gondolkodás nélkül kockára teszi az életét másokért.

A halálra rémült Eliza láttán Wade rögtön tudja, hogy nagy a baj, a bolond nőszemély ugyanis nem szokott félni semmitől. Amikor a lány megpróbál elszökni, a férfiban lakozó vadállat kitör a megtévesztően csiszolt máz alól, és éktelen haragra gerjed. Eliza az övé, akkor is, ha a lány ezt még nem tudja. Eliza ezúttal nem a védelmező szerepét fogja játszani, hanem őt fogják megvédeni, mert amíg Wade él és mozog, addig senki sem bánthatja azt, aki az övé.

A szerzőről

MAYA BANKS

Az írónő többszörös #1 New York Times és USA Today bestselleríró, aki többek között erotikus regényeket, romantikus thrillereket, kortárs szerelmes regényeket és skót történelmi románcokat ír. Ő a Mámor trilógia, a Surrender trilógia, a KGI regények, a Sweet sorozat és a Colters Legacy regények szerzője. A texasi Bunában él.

Az írónő hivatalos honlapja.

A szerző fotója: © Ben Riley Johnson, Jr.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!