Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Romana különszám 99. (E-könyv)

Ár:
1.899 Ft
1.329 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Teri Wilson: A hotel átka; Michelle Douglas: Megvalósult görög álom; Kandy Shepherd: Görögcsavar Romana különszám 100. (E-könyv)
1.899 Ft 1.329 Ft
Miranda Lee: Ellenállhatatlan kísértés; Shirley Jump: Az ítélet: életfogytiglan; Kim Lawrence: Gyógyulás Júlia különszám 100. (E-könyv)
1.899 Ft 1.329 Ft
Teri Wilson: Egy palack mámor; Heidi Rice: Ártatlan pókeres; Melanie Milburne: Az ideiglenes Mrs. Marchetti Romana különszám 101. (E-könyv)
1.899 Ft 1.329 Ft
Menny.:db
Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
  • E-könyv
  • Magyar cím: Táncolj, balerina, táncolj!; Lovas kollekció; Érints meg, felség!
  • Eredeti cím: The Ballerina’s Secret; It Started with a Diamond; The King’s Captive Virgin
  • Fordította: Hajnal Gabriella; Harcsa Henrietta; Fekete Ádám
  • Oldalszám: 272
  • Méret: 147x205 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789635400317
  • Megjelenés: 2020-05-06

Leírás

Teri Wilson: Táncolj, balerina, táncolj!
Csak egy napig, dönti el Julian Shine. Ennyi időre marad, és zongorázik az új balett-társulat próbáján. Aztán belibben az éteri szépségű Tessa a terembe, és onnantól Julian bármit megtenne, hogy a lány közelében legyen. Sőt, még arra is hajlandó lenne, hogy megmutassa, mit rejt az inge alatt…

 

Teri Wilson: Lovas kollekció
Az örökösnő Diana és a lovaspólós Franco egymásra találásától hangos a sajtó. De ez csak a csillogó felszín. Valójában Franco kétségbeesetten szeretne visszakerülni a pólócsapatba, ahonnan elbocsátották, Diana pedig feljebb szeretne kerülni a ranglétrán a gyémántokkal foglalkozó családi cégnél. Vajon sikerül kibírniuk egymás társaságát a végső gálaestig?

 

Natalie Anderson: Érints meg, felség!
Kassie Marron fiatal, gyönyörű, de magányos. A férfiakat kerüli, csak a munkájának él. Ám egy nap Giorgos király színe elé kerül, aki olyan ügyről kezdi faggatni, amiről semmit sem tud. A találkozás eddig ismeretlen vágyat ébreszt mindkettejükben, és alkut kötnek: Kassie segít megvédeni a királyi család hírnevét, Giorgos pedig cserébe megismerteti vele az érzéki örömök világát…

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés