Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Joyce Maynard: Ez az élet (E-könyv)

Ár:
4.980 Ft
4.233 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Susan Wiggs: Családfa Susan Wiggs: Családfa (E-könyv)
3.490 Ft 2.792 Ft
Karin Slaughter: A csendes feleség Karin Slaughter: A csendes feleség (Will Trent-thriller 10.) (E-könyv)
4.290 Ft 3.646 Ft
Don Winslow: Lángoló város Don Winslow: Lángoló város (E-könyv)
4.980 Ft 4.233 Ft
Menny.:db
Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
  • E-könyv
  • Eredeti cím: Count the Ways
  • Fordította: Kaul Éva
  • Oldalszám: 448
  • ISBN: 9789635404988
  • Megjelenés: 2022-06-10

Leírás

Eleanor és Cam a hetvenes évek végén szeretett egymásba, és az álmukat követve három gyermeket nevelnek egy New Hampshire-i farmon. Az életük látszólag idilli: softballmeccsek, kandalló mellett töltött havas délutánok, házi sütemények, barkácsolás, a szokásos sírás-nevetés. De amikor a család legkisebb gyermekét tragikus baleset éri, Eleanor a férjét vádolja, és nem képes a megbocsátásra. Ez végül csúf áruláshoz vezet: egy olyan viszonyhoz, amely véget vet a házasságuknak.
A következő években, évtizedekben a széttöredezett család öt tagja – valamint az életük más résztvevői – meglepő felfedezéseket tesznek és felkavaró döntéseket hoznak, amelyek hol összehozzák, hol elszakítják őket egymástól. Miközben követjük a szereplők történetét, mintha időutazáson vennénk részt: illegális abortuszok, vietnámi háború, a számítógépes korszak kezdete, a Challenger katasztrófája, az AIDS felbukkanása, a #MeToo korszak ébredése. Láthatjuk, ahogy egy család kénytelen szembenézni a múlt alapvető és fájdalmas igazságaival, s végül egy váratlan csapás közepette talál rá a megbékélésre.
Joyce Maynard kíméletlen őszinteséggel és megkapó érzékenységgel írta meg ezt a fájdalmasan gyönyörű regényt, melyben elvegyül a fájdalom és az öröm, sőt még a humor is. Mert az életben ez valóban így van.

A szerzőről

JOYCE MAYNARD

Hetedikes korában olvasott egy könyvet (Hogyan legyek légiutas-kísérő?), amely felébresztette benne a vágyat, hogy világot lásson. Már a TWA-nál dolgozott stewardessként, amikor vonatokon és repülőgépeken ülve elkezdte írni az első novelláit. Publikált a The New York Timesban és számos más rangos lapban, majd megjelentek az első, díjnyertes regényei. Ma már New Yorkban él, ahová azóta vágyott, mióta kislány korában megnézte az összes Doris Day-filmet.

Az írónő hivatalos honlapja.

 (A szerző fotója: © Xiren Wang)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés