Homer Hickam: Vigyük haza Albertet!

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Elfogyott
Kívánságlistára teszem
  • Print
  • Eredeti cím: Carrying Albert Home
  • Fordítottad: Gärtner Zita
  • Oldalszám: 432
  • Méret: 145x211 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789634072478
  • Megjelenés: 2016-06-03
  • Szállítás: 1-3 munkanap

4.290 Ft 3.003 Ft
Menny.:db
Homer Hickam: Vigyük haza Albertet!
4.290 Ft 3.003 Ft
Menny.:db

Leírás

Elsie Lavender és idősebb Homer Hickam – ifjabb Homer Hickam leendő szülei – gimnáziumi osztálytársak voltak a nyugat-virginiai szénmezők vidékén, akkor érettségiztek, amikor elkezdődött a nagy gazdasági világválság. Homer megkérte Elsie kezét, ám Elsie inkább Orlandóba utazott, ahol egy Buddy Ebsen nevezetű, táncos lábú színész személyében gavallérja is akadt (igen, arról a Buddy Ebsenről van szó). Ám amikor Buddy New Yorkba költözött, Elsie vele kapcsolatos álmai szertefoszlottak, és végül ismét a szénmezőkön találta magát Homer feleségeként.

Elsie-t nem elégítette ki a bányászfeleség szerepe, ráadásul nap mint nap eszébe juttatta a gondtalan orlandói időszakot Buddy nem éppen szokványos nászajándéka: egy Albert nevű aligátor, aki kis házuk egyetlen fürdőszobájában éldegélt. Végül Homer választás elé állította Elsie-t: „Vagy én, vagy az aligátor!” Némi töprengés után Elsie arra a következtetésre jutott, csak egy dolgot tehet: hazaviszi Albertet.

A Vigyük haza Albertet! egy fiatal házaspár és különös kedvencük megható, vicces és időnként szívszorító történetét mondja el kalandos, ezer mérföldes útjuk során. Meleg és bájosan egyszerű hangvételével – mely már a Rocket Boyst is megszerettette az olvasókkal – Homer Hickam szórakoztató regénye valójában a furcsa és csodálatos érzelemnek állít emléket, amelyet szeretetnek nevezünk.

A szerzőről

HOMER HICKAM

Homer Hickam (más néven ifjabb Homer H. Hickam) sikeres és elismert író, számos könyv, többek között a The New York Times sikerlistáján első helyet elért Rocket Boys szerzője, mely az Októberi égbolt című népszerű film alapjául szolgált. Amellett, hogy kisiskolás kora óta ír, Homer Hickamről elmondható, hogy vietnami veterán, exszénbányász, búvároktató, lelkes amatőr paleontológus és nyugdíjas mérnök. Alabamában, illetve a Virgin-szigeteken él.

Az író hivatalos honlapja.

(A szerző fotója: © Linda Terry Hickam)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Susan Mallery: A három nővér (Szeder-sziget 4/2.)

3.490 Ft 2.443 Ft
Kívánságlistára teszem

Susan Wiggs: A szív térképe

3.490 Ft 2.443 Ft
Kívánságlistára teszem

Carmel Harrington: Valamit el kell mondanom

3.490 Ft 2.443 Ft
Kívánságlistára teszem

Sarah Morgan: Vakáció Hamptonsban (New Yorkból szeretettel 6/5.)

3.490 Ft 2.443 Ft
Kívánságlistára teszem

Brianna Wolfson: Anyám színes napjai

3.490 Ft 2.792 Ft
Kívánságlistára teszem