Liv Constantine: Az utolsó Mrs. Parrish (E-könyv)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
Kívánságlistára teszem
  • E-könyv
  • Eredeti cím: The Last Mrs. Parrish
  • Fordította: Kovács Ágnes
  • Oldalszám: 448
  • ISBN: 9789634485490
  • Megjelenés: 2018-10-12
4.290 Ft 2.145 Ft
Menny.:db
Liv Constantine: Az utolsó Mrs. Parrish (E-könyv)
4.290 Ft 2.145 Ft
Menny.:db

Leírás

Amber Patterson meg van győződve róla, hogy ő többet érdemel – pénzt és hatalmat akar, amit a szőke, kék szemű istennő, Daphne magától értetődően megkap jóképű és dúsgazdag férjétől, Jackson Parrishtől.
Amber hosszú távú tervet kovácsol, és türelmesen hozzálát, hogy pontról pontra megvalósítsa. Daphne helyébe akar lépni, hogy ő legyen a következő Mrs. Parrish, ezért beleártja magát a család életébe, és gátlástalan mesterkedéseivel aláássa a házaspár kapcsolatát. Hamarosan ő lesz Daphne legfőbb bizalmasa, elkíséri a Parrish családot vakációzni, és egyre közelebb férkőzik Jacksonhoz. Van viszont egy titka, amelyre ha fény derül, az minden számítását keresztülhúzhatja.
A teljes történet két szavahihető narrátor tolmácsolásában bontakozik ki: megismerjük Amber, az okos és manipulatív fiatal nő, valamint Daphne, a kedves, de éles eszű és elővigyázatos asszony szemszögéből is, hogy a végén egy hihetetlen csavarral minden a helyére kerüljön. AZ UTOLSÓ MRS. PARRISH igazán ördögi élvezet.

A szerzőről

LIV CONSTANTINE

Liv Constantine a két nővér, Lynne Constantine és Valerie Constantine írói álneve. Három állam választja el őket egymástól, de hosszú órákon keresztül konspirálnak a FaceTime-on, és folyton megtöltik egymás e-mail fiókját. A baljóslatú cselekményszálak kifőzésének képességét annak tulajdonítják, hogy gyerekkorukban előszeretettel hallgatták a görög nagymamájuk történeteit. Ha többet akar megtudni róluk, keresse fel az írónők hivatalos oldalát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!