Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Brenda Joyce: A váltságdíj (E-könyv)

Ár:
3.490 Ft
2.269 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Brenda Joyce: Az álarcosbál Brenda Joyce: Az álarcosbál (E-könyv)
3.490 Ft 2.269 Ft
Nicola Cornick: Titkok és vallomások Nicola Cornick: Titkok és vallomások (E-könyv)
3.490 Ft 2.269 Ft
Brenda Joyce: Lady Vadóc Brenda Joyce: Lady Vadóc (E-könyv)
3.490 Ft 2.269 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Letölthető
  • E-könyv
  • Eredeti cím: The Prize
  • Fordította: Várnai Péter
  • Oldalszám: 430
  • ISBN: 9789635386833
  • Megjelenés: 2013

Leírás

Végre közeledik a megtorlás pillanata! Devlin O’Neill a nyílt tengeren megtámadja és elfogja azt a hajót, amelyen Virginia Hughes tart az Újvilágból Angliába. A kapitány túszul ejti a fiatal örökösnőt. Hatalmas váltságdíjat akar kérni érte, hogy bevégezze hosszú évek óta folytatott bosszúhadjáratát, amelyet Virginia nagybátyja, Eastleigh grófja ellen indított. Amíg a gróf nem veszíti el mindenét, Devlin nem érezheti úgy, hogy megtorolta azokat a szörnyűséges bűnöket, amelyeket Eastleigh a családja ellen követett el. Amint azonban túsza a hajóra lép, az ifjú kapitány terve felborul. Mind nehezebb ellenállnia Virginia különös szépségének, aki vadóc természetével is újra meg újra zavarba ejti őt. A férfi megkövültnek hitt szívében szenvedélyes érzések ébrednek, amelyek vészesen sebezhetővé teszik a gróf gátlástalan ellentámadásával szemben…

 

A szerzőről

BRENDA JOYCE

Brenda Joyce a The New York Times és az USA Today eladási listáit vezető szerző több mint negyven regénnyel és négy kisregénnyel. Megkapta a sokak által áhított Best Historical Romance-díjat, valamint két Lifetime Achievement-díjat is az RT Book Reviewstól. Könyveiből több mint 14 millió példány készült, művei számos országban jelentek meg.

New York-i születésű, jelenleg Kaliforniában él. Megosztja idejét két nagy szenvedélye között: erőteljes szerelmi történeteket ír, és western (reining) díjlovaglásokon vesz részt lovaival. 

Az írónő hivatalos honlapja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés