Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Susan Wiggs: Talált kincsek (Bella Vista Lankái 3/3.) (E-könyv)

Ár:
3.890 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Sarah Morgan: Egy család titkos élete (E-könyv) Sarah Morgan: Egy család titkos élete (E-könyv)
3.490 Ft 2.967 Ft
Susan Wiggs: Megtalált álmok (Bella Vista lankái 3/1.) (E-könyv) Susan Wiggs: Megtalált álmok (Bella Vista lankái 3/1.) (E-könyv)
2.990 Ft 800 Ft
Susan Wiggs: Mézédes nyár (Bella Vista lankái 3/2.) (E-könyv) Susan Wiggs: Mézédes nyár (Bella Vista lankái 3/2.) (E-könyv)
2.990 Ft 800 Ft
Menny.:db
Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
  • E-könyv
  • Eredeti cím: The Lost and Found Bookshop (Bella Vista Chronicles 3/3.)
  • Fordította: Szabó Júlia
  • Oldalszám: 384
  • ISBN: 9789635402564
  • Megjelenés: 2021-03-19

Leírás

Anyja hirtelen halála után Natalie nyakába szakad a Talált Kincsek Könyvesboltja, és ő lesz a gondviselője idős, beteg nagyapjának is, aki – szélhámos apját leszámítva – immár az egyetlen hozzátartozója. Első gondolata az, hogy bezárja a régimódi San Franciscó-i üzletet, és eladja az értékes, ám lerobbant épületet, mert az ára fedezné anyja adósságait és nagyapja ápolásának költségeit. Csakhogy a Talált Kincsek gyerekkora óta elvarázsolt helynek tűnik a szemében, így hirtelen ötlettől vezérelve felmond a munkahelyén, és odaköltözik a könyvesbolt fölötti kis lakásba. Mivel az épületre ráférne némi renoválás, felveszi a jóképű Peach Gallaghert a szükséges munkák elvégzésére. Élete az új ismeretségeknek és felfedezéseknek köszönhetően egyszeriben izgalmas utazássá változik, melynek során nemcsak családja múltját ismeri meg, hanem saját magát, az igazi álmait is, és olyan kincsekre bukkan, amelyekről nem is álmodott…

 

A szerzőről

SUSAN WIGGS

Susan Wiggs ma az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb írónője, háromszor is neki ítélték a romantikus írók Oscarjaként emlegetett RITA-díjat. Megjelenő regényei máris ott szerepelnek a Washington Post, a New York Times, az Amazon.com bestsellerlistáin. A kritikusok és a rajongók szerint humorának és fantáziájának köszönhetően olyan szereplőket teremt, akiket az olvasók azonnal a szívükbe zárnak. Susan Wiggs a családjával egy kis csendes-óceáni szigeten él, saját bevallása szerint remek síelő, átlagos fényképész és pocsék golfjátékos.

Az írónő hivatalos honlapja

(A szerző fotója: © Susan Doupé)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés