Daniel Silva: Az új lány (Gabriel Allon 19.)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Elfogyott
Kívánságlistára teszem
  • Print
  • Eredeti cím: The New Girl (Gabriel Allon 19.)
  • Fordította: Zinner Judit
  • Oldalszám: 400
  • Méret: 145x210 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789635401208
  • Megjelenés: 2020-09-18
  • Szállítás: 1-3 munkanap

4.980 Ft 4.233 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Daniel Silva: Az új lány (Gabriel Allon 19.)
4.980 Ft 4.233 Ft
Menny.:db

Leírás

A New York Times első számú sikerszerzője, Daniel Silva döbbenetes új thrillerrel állt elő, melynek központjában a bosszú, a megtévesztés és az árulás áll. Ami egyszer megtörtént, azt nem lehet meg nem történtté tenni.

Az előkelő svájci iskolában rejtély övezi a szép lány kilétét, aki egy reggel államfőhöz méltó autókonvojjal érkezett. Állítólag egy gazdag nemzetközi üzletember lánya, de apja valójában Khalid bin Mohammed, a szaúd-arábiai trónörökös. A férfit korábban ünnepelték bátor reformjai miatt, mára azonban inkább ócsárolják egy másként gondolkodó újságíró meggyilkolásában játszott szerepéért. Amikor brutális módon elrabolják a gyermekét, az egyetlen emberhez fordul, akiben meg tud bízni, hogy találja meg, amíg nem késő. Gabriel Allon, az izraeli hírszerzés legendás főnöke egész életét a terroristák elleni harccal töltötte, beleértve az épp Szaúd-Arábia által pénzelt gyilkos dzsihádistákat. Khalid herceg megesküdött, hogy megszakítja a kapcsolatot a királyság és a radikális iszlám között, egyedül ezért tartja őt Gabriel értékes, ámbár nem tökéletes partnernek. Furcsa szövetségesekké válnak egy halálos, titkos háborúban, melyet a Közel-Kelet fölötti ellenőrzés megszerzéséért vívnak. Mindkét férfi tömérdek ellenséget szerzett már eddig is, és ha elbuknak, mindketten elveszíthetnek mindent, ami fontos számukra az életben.

„Bonyolultan kifinomult… Silva most is odateszi magát, mint mindig.”

(Publishers Weekly)

„Lenyűgöző… Letehetetlen thriller, mely a mai Közel-Kelet napi politikáján alapul, ugyanakkor az univerzális emberi tragédiák megmutatása teszi mély értelművé.”

(Booklist)

„Néha egy ragyogó regény ugyanannyit vagy még többet képes elmondani korunkról – és a világ küzdelmeiről, a globális megtévesztésről, a tragédiákról –, mint az újságírás. Az új lány ilyen regény. Élvezetes olvasmány, mely felnyitja a szemünket.”

(Bob Woodward)

„A New York Times első számú sikerszerzője, Daniel Silva minden nyáron nyújt nekünk egy csemegét. Ez a csemege idén Az új lány.”

(Hugh Hewitt)

„Az intrika sakkjátszmája… Daniel Silva mesterien szövi a történet szálát, lehetetlen letenni.”

(Pittsburgh Post-Gazette)

„Egy évvel azután, hogy előállt egy olyan kémregénnyel, mely talán a legjobb John le Carré A kém, aki bejött a hidegről című könyve óta, Daniel Silva újabb lebilincselő, csavaros kémtörténetet tett le az asztalra, mely tovább öregbíti hírnevét mint a műfaj valaha ismert egyik legjobb alkotójáét… Nehéz elhinni, hogy Silva még fölül tudja múlni önmagát tavalyi, A másik nő című könyve után, de sikerült neki.”

(The Real Book Spy)

„Elsőrangú… Azoknak, akik szeretik a nagyszerű kémtörténeteket, Daniel Silva festményrestaurátor mesterkéme, Gabriel Allon felér Ian Fleming 007-es ügynökével.”

(The Daily News)

 

 

A szerzőről

DANIEL SILVA

Daniel Silva a New York Times első számú, díjnyertes bestsellerírója. Könyvei – A hírvivőA Moszad ügynökeA Moszad ügynöke a Vatikánban, A Moszad ügynöke és az oligarcha, A Moszad ügynöke Moszkvában, A Moszad ügynöke és a Rembrandt-ügy, A Moszad ügynöke és az európai terrorhullám, A Moszad ügynöke és az angol lány, A Moszad ügynöke és a gyilkolóművész, A Moszad ügynöke és a Caravaggio, illetve az eddig még magyarul ki nem adott további hat kötet – több mint harminc országban állnak a népszerűségi listák élén. A szerző az Egyesült Államok Holokauszt Emlékbizottságában dolgozik, és Floridában él feleségével, Jamie Gangellel, valamint két gyermekükkel, Lilyvel és Nicholasszal.

Az író hivatalos honlapja és Facebook oldala.

(A szerző fotója: © Marco Grob)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Daniel Silva: A rablás (Gabriel Allon 14.)

4.290 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem

Don Winslow: A határ

4.980 Ft 3.486 Ft
Kívánságlistára teszem

Daniel Silva: A másik nő (Gabriel Allon 18.)

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Don Winslow: Az egység

4.290 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem

Daniel Silva: Kémek háza (Gabriel Allon 17.)

4.290 Ft 3.432 Ft
Kívánságlistára teszem