Alyson Noël: Feketelista (Imádott szépségek 3/2.) (E-könyv)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
Kívánságlistára teszem
  • E-könyv
  • Eredeti cím: Blacklist
  • Fordította: Kovács Ágnes
  • Oldalszám: 352
  • ISBN: 9789634480792
  • Megjelenés: 2017-05-19
4.290 Ft 2.145 Ft
Menny.:db
Alyson Noël: Feketelista (Imádott szépségek 3/2.) (E-könyv)
4.290 Ft 2.145 Ft
Menny.:db

Leírás

Mindenkire ráfér néha egy kis szerencse.
Layla Harrison végre egy olyan történet kellős közepén találja magát, amelyről érdemes tudósítania. Aster Amirpour nevét minden bulvárlap felkapta – bár nem olyan pozitív értelemben, amilyenben a lány korábban reménykedett. Tommy Phillipset egy hajszál választja el attól, hogy megkapja álmai nőjét, ami talán nehezebbnek bizonyul, mint VIP-jegyet szerezni valamelyik Unrivaled éjszakai klubba.
Layla, Aster és Tommy azonban nem így képzelte a dolgot, mindhárman belekeveredtek ugyanis Madison Brooks eltűnésének ügyébe:
Layla rejtélyes üzeneteket kap egy névtelen forrástól;
Aster esete annyira reménytelennek tűnik, hogy talán még a gazdag szülei által felbérelt ügyvédek sem menthetik meg a lányt;
Tommy az utolsó, aki élve látta Madisont;
Layla exe, Mateo pedig kénytelen engedni a csillogó modellvilág csábításának.
Ha az ember elég kitartóan ás, akkor olyan szaftos sztorikat találhat a celebekről, amelyek elkerülték a bulvárlapok figyelmét, de amikor Layla, Aster és Tommy egy jóhiszemű bennfentessel szövetkezve megpróbálják kideríteni az igazságot, rájönnek, hogy bizonyos titkoknak jobb helyük van a sírban.
A Feketelista Alyson Noël Imádott szépségek című izgalmas trilógiájának második kötete, amely szerelemről, halálról és a köztük lévő hazugságokról szól.

A szerzőről

ALYSON NOËL 

A Halhatatlanok, a Riley Bloom- és a Soul Seekers-sorozatok szerzője, huszonhárom kötete közül több is fölkerült a The New York Times sikerlistájának élére. Könyvei több millió példányban kelnek el, harminchat nyelvre fordították le őket, és számos nemzetközi bestsellerlistán szerepelnek. Az írónő a kaliforniai Orange megyében született és nevelkedett, később egy darabig Míkonoszon és Manhattanben is élt, de aztán visszaköltözött Dél-Kaliforniába, ahol jelenleg a legújabb könyvén dolgozik. 

Az írónő hivatalos honlapja és Facebook oldala.

(A szerző fotója: © Nancy Villere)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!