Daniel Silva: Az ismeretlen nő portréja

Elérhetőség: Raktáron
Kívánságlistára teszem
  • Print
  • Eredeti cím: Portrait of an Unknown Woman
  • Fordította: Zinner Judit
  • Oldalszám: 399
  • Méret: 145x210 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789635407439
  • Megjelenés: 2023-09-15
  • Szállítás: 1-3 munkanap
5.680 Ft 3.408 Ft
Menny.:db
Daniel Silva: Az ismeretlen nő portréja
5.680 Ft 3.408 Ft
Menny.:db

Leírás

Daniel Silva

Az ismeretlen nő portréja

Daniel Silva új, lebilincselő remekművében Gabriel Allon nagyszabású kutatásba kezd a valaha élt legnagyobb műkincshamisító után. A legendás kém és restaurátor végre megszakította kapcsolatát az izraeli hírszerzéssel, és csendben letelepedett a családjával Velencében, az egyetlen helyen, ahol valaha is békére lelt.

Amikor azonban a különc londoni műkereskedő, Julian Isherwood felkéri, hogy vizsgálja ki egy évszázados festmény újrafelfedezésének és eladásának körülményeit, halálos macska-egér játékba keveredik, amelyben semmi sem az, aminek látszik.

Gabriel hamarosan rájön, hogy a szóban forgó mű, egy ismeretlen nő portréja, amelyet Van Dycknak tulajdonítanak, szinte biztosan ördögien ügyes hamisítvány. Hogy megtalálja a titokzatos figurát, aki a képet festette – és leleplezzen egy több milliárd dolláros csalást –, megtervezi karrierje egyik legkifinomultabb átverését. A keresett ember tükörképévé kell válnia: a legnagyobb műkincshamisítóvá, akit a világ valaha ismert…


 

„A cselekmény is remek, de az igazi csemege a hamisítás művészetének aprólékos bemutatása.”

(Booklist)

 

„A stílusos, kifinomult és zseniális új Silva-regény, az Ismeretlen nő portréja szórakoztató utazás a művészvilág sötét oldalára… Ismét bebizonyosodott, hogy ha nemzetközi intrikákról és hihetetlen feszültségről van szó, Daniel Silvának nincs párja.

(Amazon.com)

A szerzőről

DANIEL SILVA

Daniel Silva a New York Times első számú, díjnyertes bestsellerírója. Könyvei – A hírvivőA Moszad ügynökeA Moszad ügynöke a Vatikánban, A Moszad ügynöke és az oligarcha, A Moszad ügynöke Moszkvában, A Moszad ügynöke és a Rembrandt-ügy, A Moszad ügynöke és az európai terrorhullám, A Moszad ügynöke és az angol lány, A Moszad ügynöke és a gyilkolóművész, A Moszad ügynöke és a Caravaggio, illetve az eddig még magyarul ki nem adott további hat kötet – több mint harminc országban állnak a népszerűségi listák élén. A szerző az Egyesült Államok Holokauszt Emlékbizottságában dolgozik, és Floridában él feleségével, Jamie Gangellel, valamint két gyermekükkel, Lilyvel és Nicholasszal.

Az író hivatalos honlapja és Facebook oldala.

(A szerző fotója: © Marco Grob)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!