Lorraine Heath: Álruhás szerető (E-könyv)

Elérhetőség: Letölthető
Kívánságlistára teszem
  • E-könyv
  • Eredeti cím: The Counterfeit Scoundrel
  • Fordította: Kovács Ági
  • Oldalszám: 368
  • ISBN: 978-963-540-804-7
  • Megjelenés: 2024.02.16.
5.980 Ft 5.083 Ft
Menny.:db
Lorraine Heath: Álruhás szerető (E-könyv)
5.980 Ft 5.083 Ft
Menny.:db

Leírás

A közkedvelt írónő lebilincselő új sorozatának középpontjában három sakkfiguráról elnevezett hős áll – a Huszár, a Futó és a Bástya –, akik mindenáron győzni akarnak.

Az arisztokrata családba született Marguerite „Daisy” Townsend vállalkozó szellemű magándetektívként keresi a kenyerét. Amikor felbérelik, hogy szerezzen bizonyítékot egy feleség hűtlenségére, az a merész ötlete támad, hogy állást vállal az asszony feltételezett szeretőjének házában. Arra azonban nem számít, hogy ő maga is a csábító karjában köthet ki…
Az ördögien jóképű David „Bishop” Blackwood hamar rájön, hogy a csinos új szobalányt nem csak a portörlés érdekli – valószínűleg az a célja, hogy leleplezze. A lány szépségének nehezen tud ellenállni, de nem kockáztathatja, hogy megtudják róla az igazat. Fiatal fiúként szemtanúja volt anyja szenvedéseinek, és most kétségbeesett feleségeknek segít kiszabadulni boldogtalan házasságukból. Amikor azonban azzal vádolják, hogy megölte az egyik „szeretője” férjét, kénytelen Daisy segítségét kérni ártatlanságának bizonyításában.
Miközben veszélyes nyomozásuk hazugságok hálójába sodorja őket, már nem tagadhatják tovább egymás iránti vágyukat…

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!