Kedves szerzőnk: Kat French
Kat French

Kat French

Kat French Nagy-Britanniában, Anglia középső vidékén él férjével és két kisfiával. Igazi romantikafüggő, imád romantikus filmeket nézni, regényeket olvasni, és legfőképpen írni.
Kat emellett a USA Today amerikai napilap erotikus-romantikus irodalmi toplistájának egyik vezető szerzője, Kitty French néven publikált bestseller regényeivel.
Keresse fel honlapját (www.katfrench.co.uk), hogy a legfrissebb híreiről tájékozódjon, és iratkozzon fel hírlevelére, hogy a következő könyvmegjelenéseiről értesüljön!

„Térdcsapkodós humora és őszintén romantikus szíve van.”
(Miranda Dickinson)


„Csípősen szarkasztikus humor, lehengerlő szereplőgárda, egy hős, akivel boldogan világgá mennél és egy hősnő, akiért izgulsz, hogy végre rámosolyogjon a szerencse.”
(Claudia Carroll)

Olvasói méltatások az Amazon.com-ról:
„Nevetés és könnyek, az élet hullámhegyei és -völgyei, szerelem, és igen, a halandóság árnyéka is rávetül a fanyar humorú angol kisvárosi történetre.”
„Bizsergető kaland lehengerlő hősökkel.”
„Kacagtam, szipogtam, sikongattam és sóhajtoztam az elejétől a végéig.”
„Romantikus és forró jelenetek, komikus pillanatok, szellemes párbeszédek váltakoznak felkavaró és szomorkás részekkel – magával ragadó rom-kom és roppant szórakoztató olvasmány.”

Az írónő Facebook-oldala »
Aktuális

Kat French

A zongoristaprojekt


Megjelenik: 2016. 08. 30
Ára: 2590 Ft

Imádni valóan romantikus, szívet melengető olvasmány mindenkinek, aki valaha is az Igazit kereste, ám végül sokkal jobbat talált.

Te: kedves, zongorázni tudó szexisten
Én: reménytelenül romantikus adománybolti eladó

Honeysuckle Jonesnak van egy nem is olyan apró gondja, legjobb barátnőinek, Nellnek és Tashnek pedig eltökélt szándéka segíteni ezen.

Kat French - A zongoristaprojekt
Megrendelem:
Nyomtatott
A szerző további művei