Kedves szerzőnk: Elizabeth Lowell
Elizabeth Lowell

Elizabeth Lowell

Elizabeth Lowell nevéhez izgalmas, romantikus bestsellerek fűződnek, amelyek közül többet magyar fordításban is kiadtak. Népszerű történelmi regénysorozatok szerzője, amelyek az amerikai vadnyugaton és a középkori Angliában játszódnak.

A New York Times sikerlistáján rendszeresen szereplő írónő tollából több mint nyolcvan kötet jelent meg mostanáig, és műveit több mint huszonnégymillió példányban nyomtatták ki. A Sierra Nevada-hegységben él a férjével, akivel közösen írnak regényeket álnéven. Kedvenc időtöltése, hogy járja az USA nyugati államait, és olyan tájakat keres, amelyek megérintik a lelkét, és ihletet adnak az íráshoz.

Az írónő honlapja »
Aktuális

Elizabeth Lowell

A múzsa hagyatéka

 
Megjelenik: 2016. 07. 29
Ára: 2590 Ft

A Tökéletes Összhatás dizájnstúdió tulajdonosa, Sara Medina műkereskedő bejárja a világot, hogy az ügyfeleinek felhajtsa a megfelelő műalkotást. Kényelmes, kifinomult San Franciscó-i életét fényévek választják el szülei tejgazdaságának ínséges világától. Sara keményen megdolgozott azért, hogy kiszabaduljon a vidéki életből, és nem is kíván visszatérni oda, legfeljebb csak egy futó látogatás erejéig.

Elizabeth Lowell - A múzsa hagyatéka
Megrendelem:
Nyomtatott
A szerző további művei