Kedves szerzőnk: Alyson Noël
Alyson Noël

Alyson Noël

Alyson Noël – a Halhatatlanok, a Riley Bloom- és a Soul Seekers-sorozatok szerzője – huszonhárom kötete közül több is fölkerült a The New York Times sikerlistájának élére. Könyvei több millió példányban kelnek el, harminchat nyelvre fordították le őket, és számos nemzetközi bestsellerlistán szerepelnek.
Az írónő a kaliforniai Orange megyében született és nevelkedett, később egy darabig Míkonoszon és Manhattanben is élt, de aztán visszaköltözött Dél-Kaliforniába, ahol jelenleg a legújabb könyvén dolgozik. Látogassa meg online a www.alysonnoel.com weboldalon, vagy a Facebook-oldalán.


Alyson Noël: RIVÁLISOK
Méltatások

„Los Angeles nem minden gyönyörű lakójának gyönyörű az élete, Alyson Noël pedig szemfüles bennfentesként tárja elénk ennek a világnak minden rejtett részletét. Akárcsak egy igazi sztár, a Riválisok titokzatos, ellenállhatatlan és olyan gyönyörű, hogy az ember alig tudja levenni róla a szemét.”
Cecily von Ziegesar, A pletykafészek című sorozat írója

 

„Ez a káprázatosan izgalmas és szégyentelenül letehetetlen olvasmány teljes körű betekintést nyújt a hollywoodi hírességek tündökletes világába, ahol a hírnév játék, a sötét titkok fizetőeszközök, a szerelemnek pedig nagy ára van.”
Margaret Stohl, a Lenyűgöző teremtmények #1 The New York Times-bestseller-írója

 

„Ha tetszett a Hazug csajok társasága, imádni fogod ezt a szexi tinidrámát, amely a Los Angeles-i klubok csillogó világába vezet el minket – ahol minden döntés veszélyeket rejt, és ahol semmi nem az, aminek látszik.”
Kami Garcia, a Lenyűgöző teremtmények #1 The New York Times-bestseller-írója és a Törhetetlen szerzője

 

„A Riválisok már az első oldalakon rabul ejti az olvasót. A csillogó helyszíntől kezdve a lebilincselő történettel bezárólag minden színtiszta arany.”
Jamie McGuire, a Gyönyörű sorscsapás #1 The New York Times-bestseller-írója

 

„A Riválisok elénk tárja a hírnév sötét oldalát, továbbá kétségek és hazugságok hálóját szövi az olvasó köré.”
Jennifer L. Armentrout, #1 The New York Times-bestseller-író

 

„A hollywoodi éjszakai klubok világába elkalauzoló Riválisokban van minden: csillogás, szenvedély, botrány, sőt még egy eltűnt híresség is. Pont ilyen olvasnivalóra van szükségünk, kérjük szépen a folytatást!”
Kimberly Derting, a Body Finder-sorozat bestsellerírója

 

„A Riválisok függőséget okoz! Képtelen voltam letenni ezt a fordulatokban bővelkedő könyvet, és mivel a legizgalmasabb résznél ért véget, már alig várom a folytatást.”
Anna Todd, a Miután-sorozat bestsellerírója

 

 

Interjú a szerzővel a Riválisok kapcsán ITT olvasható.

Nemzetközi Unrivaled oldal ITT.Sajtókapcsolat: beatrix.vasko@eharlequin.hu 

 

 

 

Az írónő hivatalos honlapja »
Aktuális

Alyson Noël

Feketelista (Imádott szépségek 2.)

Mindenkire ráfér néha egy kis szerencse.
Layla Harrison végre egy olyan történet kellős közepén találja magát, amelyről érdemes tudósítania. Aster Amirpour nevét minden bulvárlap felkapta – bár nem olyan pozitív értelemben, amilyenben a lány korábban reménykedett. Tommy Phillipset egy hajszál választja el attól, hogy megkapja álmai nőjét, ami talán nehezebbnek bizonyul, mint VIP-jegyet szerezni valamelyik Unrivaled éjszakai klubba.

Alyson Noël - Feketelista (Imádott szépségek 2.)
Megrendelem:
A szerző további művei