Lorraine Heath: Mindent egy lapra (A havishami ördögfiókák 2.)

Arany Széphistória


Megjelenik: 2017.08.04
Ára: 2590 Ft 


Egy fülledt nyári éjszaka Edward Alcott enged a kísértésnek, és a sötét kertben megcsókolja Lady Julia Kenney-t. Sosem érzett szenvedély ébred benne, de elfojtja magában, amikor a hölgy nőül megy az ő ikertestvéréhez, Greyling grófjához. Aztán szörnyű tragédia történik, és Edward ígéretet tesz haldokló fivérének: úgy fog tenni, mintha ő lenne Greyling grófja, míg várandós sógornője világra nem hozza elsőszülött gyermekét.
Julia úgy találja, hogy a férje nagyon megváltozott, miután hazatért. Bátrabb, vakmerőbb, ridegebb, és kerüli a meghitt együttléteket. Ő ennek ellenére napról napra szerelmesebb belé.
Edwardban is egyre jobban lángol a régvolt éjszakán felizzott szenvedély. Leghőbb vágya, hogy igazi férje lehessen Juliának. Közben folyton attól retteg, az asszony rájön a csalásra, ráadásul az angol törvények tiltják, hogy valaki feleségül vegye a testvére özvegyét. Végül kockára tesz mindent abban a reményben, hogy így elnyerheti a boldogságot…


 


Vásárolja meg itt: Bookline Libri Líra Könyvtündér Google Play 


Olvasson bele a regénybe!
Beleolvasó

Olvasói vélemények

Moondance

A sorozatból ez a kötet nem kötött le.

értékelte:
2019. január 1.

munkusz

Húúúh, nálam ez a top-romantika! Már az első rész olvasása közben ezt a részt vártam! Ajánlom mindenkinek, ahogy az öszes Lorraine Heath regényeket. Nem tud rosszul írni ez a nő!

értékelte:
2018. június 25.

elfbeth

.

értékelte:
2018. június 17.