Lorraine Heath: A vikomt asszonya (A havishami ördögfiókák 3.)

Arany Széphistória


Megjelenik: 2018.02.02
Ára: 2590 Ft 


A szerelem néha őrületet szül. Locksley vikomtja legalábbis erre a következtetésre jutott, miután az apja megháborodott imádott hitvese halálát követően. Ám amikor az idős férfi feleségül akarja venni a lángvörös hajú, szerencsevadász Portia Gadstone-t, Locke drasztikus lépésre szánja el magát, és nőül kéri a lányt. Egy kölcsönös előnyökön alapuló házasság tényleg kényelmes lehet… amíg semmiféle zavarba ejtő érzelem nincs a képben.
Portia csak kétségbeesésében egyezett bele, hogy hozzámenjen egy őrülthöz, a megállapodás ugyanis védelmet biztosított volna a számára. Legalábbis ő ebben bízott, amíg a márki jóvágású fia el nem olvasta a megállapodást, és át nem vette az apja helyét.
Ennyit a nyugodt – és ami még fontosabb, biztonságos – házaséletről, amelyre Portia számított. Miközben a lány kezd beleszeretni vonzó férjébe, a múlt sötét titkai a felszínre törnek, és azzal fenyegetnek, hogy mindkettőjüket tönkreteszik – hacsak Locke nem tesz kockára mindent, és nem nyitja meg a szívét a szerelem előtt…


 


Vásárolja meg itt: Bookline Libri Líra Könyvtündér Google Play 


Olvasson bele a regénybe!
Beleolvasó

Olvasói vélemények

Moondance

Tetszett

értékelte:
2019. január 1.

munkusz

Méltó lezárása a sorozatnak. Nagyon jó volt a nálam a 2. rész a nyerő! :) Nagyon várom a további köteteket! És köszönet a kiadónak érte!

értékelte:
2018. június 25.

elfbeth

.

értékelte:
2018. június 17.