Lorraine Heath: A herceg szeretője (A havishami ördögfiókák 1.)

Arany Széphistória


Megjelenik: 2017.02.03
Ára: 2590 Ft 


Hat balsikerű báli szezon után Miss Minerva Dodger úgy dönt, hogy vénlány marad, mert elege van a hozományvadász udvarlókból. Ám hála a Nightingale Klubnak, legalább része lehet egy csodás éjszakában. Ezen a hírhedt helyen a nők álarcot vesznek fel, mielőtt szeretőt választanának. A szemérmetlenül jóképű Ashebury hercege készségesen teljesíti a titokzatos hölgy kívánságait, és Minerva egyre szenvedélyesebb és bensőségesebb viszonyba bonyolódik vele…
A figyelemre méltó képességekkel megáldott Ashe hamar rájön, hogy egyéjszakás kalandja nem más, mint a társadalmi konvenciókra fittyet hányó Miss Dodger. Érdeklődését felkelti a lány éles elméje és merészsége, ezért elhatározza, hogy annak rendje és módja szerint udvarolni fog neki. De hogyan tegye a szépet egy nőnek, akit már elcsábított? És miként bizonyítsa be neki, hogy a féktelen szenvedély csak kezdete az életre szóló boldogságnak? 


Vásárolja meg itt: Bookline Libri Líra  Könyvtündér Google Play

Olvasói vélemények

Moondance

Szuper volt

értékelte:
2019. január 1.

munkusz

Sorozatindítónak nagyon jó, meg persze a sok év kihagyás után végre ismét olvashatok az írónőtől, ez csillagos 5 pontot ér!

értékelte:
2018. június 25.

elfbeth

.

értékelte:
2018. június 17.