Alyson Noël: Feketelista (Imádott szépségek 2.)


Mindenkire ráfér néha egy kis szerencse.
Layla Harrison végre egy olyan történet kellős közepén találja magát, amelyről érdemes tudósítania. Aster Amirpour nevét minden bulvárlap felkapta – bár nem olyan pozitív értelemben, amilyenben a lány korábban reménykedett. Tommy Phillipset egy hajszál választja el attól, hogy megkapja álmai nőjét, ami talán nehezebbnek bizonyul, mint VIP-jegyet szerezni valamelyik Unrivaled éjszakai klubba.
Layla, Aster és Tommy azonban nem így képzelte a dolgot, mindhárman belekeveredtek ugyanis Madison Brooks eltűnésének ügyébe:
Layla rejtélyes üzeneteket kap egy névtelen forrástól;
Aster esete annyira reménytelennek tűnik, hogy talán még a gazdag szülei által felbérelt ügyvédek sem menthetik meg a lányt;
Tommy az utolsó, aki élve látta Madisont;
Layla exe, Mateo pedig kénytelen engedni a csillogó modellvilág csábításának.
Ha az ember elég kitartóan ás, akkor olyan szaftos sztorikat találhat a celebekről, amelyek elkerülték a bulvárlapok figyelmét, de amikor Layla, Aster és Tommy egy jóhiszemű bennfentessel szövetkezve megpróbálják kideríteni az igazságot, rájönnek, hogy bizonyos titkoknak jobb helyük van a sírban.
A Feketelista Alyson Noël Imádott szépségek című izgalmas trilógiájának második kötete, amely szerelemről, halálról és a köztük lévő hazugságokról szól.


  


„Tökéletes szórakozás azon olvasók számára, akik szeretnek elveszni a hollywoodi sztárok csillogó és szexi világában.”
Booklist


„Noël a celebekre éhes, könnyed kikapcsolódásra vágyó tömegeket célozza meg… Aranyérmes.”
Kirkus Reviews


„Izgalmakkal teli, botrányos és fogyasztóbarát regény, amelynek az olvasók már alig várják a folytatását. Fiatalok számára kötelező olvasmány.”
School Library Journal


„Ideális olvasmány azok számára, akik könnyed, ragyogó bepillantásra vágynak Los Angeles alvilágába.”
Booklist


„Noël csevegő stílusban, egyes szám harmadik személyben ír Layla, Tommy, Aster és Madison történetéről, ami letehetetlen olvasmánnyá teszi a könyvet…”
Publishers Weekly


„Los Angeles nem minden gyönyörű lakójának gyönyörű az élete, Alyson Noël pedig szemfüles bennfentesként tárja elénk ennek a világnak minden rejtett részletét. Akárcsak egy igazi sztár, a Riválisok titokzatos, ellenállhatatlan, és olyan gyönyörű, hogy az ember alig tudja levenni róla a szemét.”
Cecily von Ziegesar, A pletykafészek című sorozat írója


„Ez a káprázatosan izgalmas és szégyentelenül letehetetlen olvasmány teljes körű betekintést nyújt a hollywoodi hírességek tündökletes világába, ahol a hírnév játék, a sötét titkok fizetőeszközök, a szerelemnek pedig nagy ára van.”
Margaret Stohl, a Lenyűgöző teremtmények szerzője, #1 The New York Times-bestselleríró


„Ha tetszett a Hazug csajok társasága, imádni fogod ezt a szexi drámát, amely a Los Angeles-i klubok csillogó világába vezet el minket – ahol minden döntés veszélyeket rejt, és ahol semmi nem az, aminek látszik.”
Kami Garcia, a Lenyűgöző teremtmények és a Törhetetlen szerzője, #1 The New York Times-bestselleríró


„A Riválisok már az első oldalakon rabul ejti az olvasót. A csillogó helyszíntől kezdve a lebilincselő történettel bezárólag minden színtiszta arany.”
Jamie McGuire, a Gyönyörű sorscsapás szerzője, #1 The New York Times-bestselleríró


„A Riválisok elénk tárja a hírnév sötét oldalát, továbbá kétségek és hazugságok hálóját szövi az olvasó köré.”
Jennifer L. Armentrout, #1 The New York Times-bestselleríró


„A hollywoodi éjszakai klubok világába elkalauzoló Riválisokban van minden: csillogás, szenvedély, botrány, sőt még egy eltűnt híresség is. Pont ilyen olvasnivalóra van szükségünk, kérjük szépen a folytatást!”
Kimberly Derting, a Body Finder-sorozat bestsellerírója


„A Riválisok függőséget okoz! Képtelen voltam letenni ezt a fordulatokban bővelkedő könyvet, és mivel a legizgalmasabb résznél ért véget, már alig várom a folytatást.”
Anna Todd, a Miután sorozat bestsellerírója 
Magyar felirattal nézze meg ITT.


 Vásárolja meg itt: Bookline Libri Líra  Könyvtündér Google Play


Olvasson bele a regénybe!
Beleolvasó