Karin Slaughter: Apja lánya


Megjelenik: 2018.04.06
Ára: 3490 Ft 


A nemzetközileg is elsőrangú sikerkönyvszerző döbbenetes új regénye a vérfagyasztó krimi és a magas szinten tartott lélektani feszültség szárnyaló, lenyűgöző keveréke.


Fegyverrel kényszerítenek az erdőbe két lányt. Az egyik elfut, a másik ott marad… Huszonnyolc évvel később. Charlie apja nyomdokaiba lépve maga is ügyvéd lesz; ő a jó gyerek, igazi apja lánya. Mikor újra lecsap az erőszak Pikeville-ben, a borzalmas tragédia az egész várost megrázza, és Charlie egy rémálom kellős közepén találja magát. Nemcsak hogy ő az első, aki a helyszínre érkezik, de az eset felidézi szörnyű emlékeit is, melyeket oly nehezen sikerült elfojtania az évek során. A felkavaró igazság azzal a bűntettel kapcsolatban, mely csaknem harminc éve tönkretette a családját, nem maradhat örökre eltemetve. A csavaros, fordulatos, érzelmekkel teli és együttérzéssel megírt történetből végtelenül izgalmas regény kerekedett.


  


Karin Slaughter neve messze a legkiemelkedőbb név közöttünk, a rejtélyes bűnügyi történetek világában. Az Apja lánya a legnagyratörőbb, legérzelmesebb és legjobb regénye. Eddig mindenképpen. (James Patterson)


Az év legjobb könyve. Nyers, erőteljes, magával ragadó, mégis olyan gyengédséggel és empátiával íródott, hogy ugyanakkor szívbemarkoló is. (Kathryn Stockett)


Íme egy nagyszerű író az alkotóereje csúcsán. Karin Slaughter megírta eddigi legjobb körömrágós, szívfacsaró, érzelmileg kimerítő művét. (Peter James)


A sötét múlt nagyon is jelen van ebben a dermesztő, izgalmas történetben. A szívvel-lélekkel és tehetséggel megírt regényt nem lehet letenni. (#1 Worldwide Bestselling Thriller Writer, Camilla Lackberg)


Nem túlzás kijelenteni, hogy Slaughter mestere a szakmájának. (Booklist)


Ha szereti a fordulatos, csavaros történeteket, merüljön el ebben a kegyetlen, eseménydús és mindvégig izgalmas mesében. (Southern Living)


Slaughternél mindig van egy újabb csavar. (Publishers Weekly)


Akár a sorozatait folytatja, akár különálló művet alkot, mint amilyen ez is, eléri, hogy mindvégig felálljon a szőr a hátunkon. (Kirkus)


Könyvklubok, ahol a feszes, izgalmas krimiket kedvelik: nem kell tovább keresgélni! (Booklist)


Tizenhét éve tartó lenyűgöző karrierje után Karin Slaughter még mindig igyekszik új területeken megmutatni magát. Stílusát tekintve az Apja lánya korunk legambiciózusabb regénye. (The Big Thrill)


Slaughtert rendkívüli jellemábrázoló tehetsége teszi kiemelkedővé a thrillerek világában. (The Washington Post)


Karin Slaughter ismét bizonyította hatalmas alkotóerejét a feszesen megírt, letehetetlen thrillerek területén. (USA Today)


Karin Slaughter alkotótehetsége legjavát nyújtja. Gyönyörűen megírt, váratlanul megindító történet. (Huffington Post)


Slaughter magabiztos írásmódja, határozott történetszövése, eleven jellemábrázolása az Apja lánya című regénynek kiemelkedő helyet biztosít a már eddig is számos nagyszerű könyvet felmutató életműben. (Associated Press)


Karin Slaughter Apja lánya című regénye kisvárosi thriller markáns női hangsúlyokkal. (Houstonia Magazine)


Az év legjobb könyve a feszültségteremtő regények piacán. (The Express)


 Karin Slaughter könyve tiszta szerkezetű, remek ritmusú, erőteljes jellemrajzokkal teli mű, benne az emberi furcsaságok és hibák egész tárházával. (News & Observer)


Gyomorszorító, és mindvégig feszültséggel teli regényre számítsanak. (Bookreporter)


Karin Slaughter Apja lánya című könyve letehetetlen. (Huffington Post)


A jogi, bűnügyi és családi dráma keveréke az általam mohón fogyasztott tévéműsorokra emlékeztet. A regény – bármily furcsa is egy ilyen komor tartalmú könyvvel kapcsolatban – a gyerekkoromat idézi, amikor késő éjszakáig ébren voltam, mert nem tudtam letenni egy könyvet, míg a végére nem értem. (Real Simple)


2017 egyik legjobb bűnügyi regénye. (SouthFlorida.com)Vásárolja meg itt: Bookline Libri Líra  Könyvtündér Google Play
OLVASSON BELE A REGÉNYBE!


 


A böngészője nem támogatja a pdf olvasást
  


Így készült a könyv borítója:
 


Interjú az írónővel magyar felirattal: ITT és ITT.Az írónő további műveit ITT találja.