Kat French: A zongoristaprojekt


Megjelenik: 2016.08.30
Ára: 2590 Ft


Imádni valóan romantikus, szívet melengető olvasmány mindenkinek, aki valaha is az Igazit kereste, ám végül sokkal jobbat talált.

Te: kedves, zongorázni tudó szexisten
Én: reménytelenül romantikus adománybolti eladó

Honeysuckle Jonesnak van egy nem is olyan apró gondja, legjobb barátnőinek, Nellnek és Tashnek pedig eltökélt szándéka segíteni ezen. Egy férfira van szüksége, aki figyelmes, intelligens és jó a humora. De mindenekelőtt ügyes kezű.
Szerencsére Honey új szomszédja – a zsémbes, kiállhatatlan ex-séf Hal – egyetlen szempontnak sem felel meg. Noha a vonzalom valósággal szikrázik kettejük közt, Hal nyilvánvalóan a lehető legrosszabb választás lenne.
Ám amikor Honey megtudja az okát, miért is vált ilyen keserűvé, úgy dönt, ad neki még egy esélyt. Közben pedig rádöbben, hogy a legjobb dalban sincs mindig a helyén minden hang.

Pompásan szórakoztató, felemelő és szexis romantikus komédia, amelyet Lucy Diamond, Paige Toon és Giovanna Fletcher rajongói különösen szeretni fognak.


 


„Egyszerre humoros, hiteles, romantikus és megható történet. Nem tudok ennél tökéletesebb nyári olvasmányt.”
(Claudia Carroll)

„Elbűvölő és kedves elbeszélés a szerelemről, veszteségről és a boldogság visszaszerzéséről, egy ennivalóan szexis és titokzatos főhőssel és egy bájosan hétköznapi hősnővel, akinek szívből drukkolhatunk.”
(Julia Williams)


Vásárolja meg itt: Bookline Libri Líra Könyvtündér Google Play


Olvasson bele a regénybe!
Beleolvasó