Jay Crownover: A tetovált srác (Welcome to the Point 1.)


A young adult kedvelőinek!


Megjelenik: 2016.10.28
Ára: 2590 Ft 


Nagy különbség van egy rosszfiú és egy olyan srác között, aki a lelke mélyéig züllött – akárcsak Shane Baxter.
A szexis, kiszámíthatatlan és veszélyes Bax nem csupán rossz csillagzat alatt látta meg a napvilágot, ő maga a született bűnöző. Kocsitolvaj, verőlegény, ketrecharcos, a bajba keveredés fekete öves bajnoka, mígnem az egyik rossz döntése öt évre rács mögé juttatja. Miután visszanyeri a szabadságát, válaszokat keres, és nem érdekli, mit kell megtennie, kit kell megszorongatnia azért, hogy megtudja, ki csalta csapdába. Csakhogy beszáll mellé a játszmába még valaki, aki túlságosan ártatlan, túlságosan lágy, ráadásul nem hagyja magát lerázni.
Dovie Pryce ismeri az élet sötét oldalát, a nehéz körülményekkel járó súlyos döntéseket. Mindig is jó akart maradni, önzetlenül segíteni másokon, nem hagyta, hogy a sötétség lehúzza és elnyelje őt. Csakhogy az utcát nehéz legyőzni, a dolgok rosszról gyorsan életveszélyesre fordulnak, és az egyetlen ember, aki mellett biztonságban lehet, a Point legfenyegetőbb, legszexisebb, legkiállhatatlanabb nehézfiúja, aki épp most szabadult.
Bax közelsége eleinte rettegéssel tölti el Dovie-t, de hamarosan rájön, hogy a tetovált srác sem olyan, amilyennek a külseje alapján hinnénk.


 


Vásárolja meg itt: Bookline Libri Líra  Könyvtündér Google Play 


Olvasson bele a regénybe!
Beleolvasó  


A tetovált srác lélegzetelállítóan szexis hullámvasút, olyan fordulatokkal, hogy végig kapaszkodnunk kell a székünkbe.”
(Jennifer L. Armentrout, a The New York Times listavezető bestsellerszerzője)


„Valós veszély és sötét romantika keveredik Jay Crownover robbanásra kész új sorozatában. Készülj fel a meghökkenésre!”
(Katy Evans, a The New York Times és az USA Today bestsellerszerzője)


„Jellegzetesen érdes stílusában Crownover ezerfokosra forrósítja a kedélyeket, érzéki kóstolót adva olvasóinak egy igazi rosszfiúból.”
(K.A. Tucker, a Tíz apró lélegzet szerzője)