Daniel Silva: A fekete özvegy

A Moszad ügynöke és az időzített bomba


Megjelenik: 2017.09.22
Ára: 3490 Ft 


A legendás kém és restaurátor, Gabriel Allon már épp készül átvenni az izraeli titkosszolgálat vezetését, amikor az események ismét visszakényszerítik a terepre egy utolsó bevetés erejéig. Miután az ISIS merényletet követ el Párizsban, a nyugati titkosszolgálatok Gabriellel szövetkezve próbálják megakadályozni, hogy a robbantás kitervelője újból lecsapjon.
Az ismeretlent Szaladinként emlegetik…
Egy háttérből irányító, nagy kaliberű terroristáról van szó, akinek a víziója nem marad el a keresztesekkel harcoló középkori szultáné, Szaladiné mögött. Hálózatának tagjai teljes titokban kommunikálnak, így Gabrielnek nem marad más választása, mint hogy beépítse saját ügynökét a világ valaha ismert legveszélyesebb terrorszervezetébe.
Natalie Mizrahi rendkívüli képességekkel rendelkező fiatal doktornő. Gabriel kérésére magára ölti az ISIS-hez csatlakozó újonc szerepét, és két lábon járó időzített bomba, vérre szomjazó „fekete özvegy” lesz belőle. Veszélyes küldetése az Iszlám Állam új kalifátusának kegyetlen világába sodorja, a végállomás pedig Washington, ahol a könyörtelen Szaladin a terror apokaliptikus éjszakáját tervezi véghez vinni, mely megváltoztatja a történelem menetét…Silva úgy fokozza a feszültséget, mint egy nagyzenekar karmestere… Igazi győztes minden fronton."
(Booklist)


Lenyűgöző, feszültséggel teli és olyan izgalmas, hogy lélegzet-visszafojtva olvassa az ember."
(Publishers Weekly)


A regényirodalom egyik legnagyobb mesterkémje, Gabriel Allon ezúttal is ugyanolyan lenyűgöző, mint mindig. (Kirkus) Egy irodalmi puskaporos hordó."
(The Huffington Post)


Nagy kockázatot rejtő nemzetközi intrikák döbbenetesen izgalmas tálalásban… Silva eddigi legidőszerűbb és legerőteljesebb regénye."
(Broadway World)


 


Vásárolja meg itt: Bookline Libri Líra  Könyvtündér Google Play 


Olvasson bele a regénybe!


Beleolvasó


  


Az író további műveit ITT találja.