Romana kötetek
Vissza foglak kapni!

Kim Lawrence: Vissza foglak kapni!

Romana 680.

Öt nappal első találkozásuk után Olaszországban örök hűséget esküszik egymásnak Francesco és Erin. A boldogság azonban még egy hónapig sem tart:...tovább »

Megrendelem:
Vigyázz a dadussal!

Merline Lovelace: Vigyázz a dadussal!

Romana 679.

Dawn McGillért bolondulnak a férfiak, derűs természetével és ellenállhatatlan megjelenésével mindenkit levesz a lábáról. Még sincs szerencséje a...tovább »

Megrendelem:
Megrendelem:
Rómában újrakezdjük!

Merline Lovelace: Rómában újrakezdjük!

Romana 677.

Mozgalmasan telik Travis és Kate házasságmentő vakációja. Miközben Itália varázslatos tájait járják egy piros Ferrarival, hol Kate hűséges régi...tovább »

Megrendelem:
Alkuképes házasság

Carole Mortimer: Alkuképes házasság

Romana 676.

Sokadik heves vitájuk után Kenzie elhagyja Dominickot. Nem tud együtt élni vele, miután a napnál is világosabb,...tovább »

Megrendelem:
Szerelem vagy csak játszma?

Julia James: Szerelem vagy csak játszma?

Romana 675.

Alexeis Nicolaides, a gazdag görög üzletember mindig menekülőre fogja, mielőtt kapcsolata komolyra fordulna. Szép...tovább »

Megrendelem:
A desszert én vagyok

Ellie Darkins: A desszert én vagyok

Romana 674.

Mayának a főzés a szenvedélye, virágzó partiszerviz-vállalkozást üzemeltet. Egy cég most jótékonysági vacsora lebonyolításával akarja megbízni, a...tovább »

Megrendelem:
Athéni éjszakák

Kate Hewitt: Athéni éjszakák

Romana 673.

Csellengő utcagyerekből lett sikeres jachttervező Demos Atrikes. Althea ezzel szemben mindent készen kapott az élettől, mégsem élt a...tovább »

Megrendelem:
Túl vonzó a főnököm

Shoma Narayanan: Túl vonzó a főnököm

Romana 672.

Melissa, a reklámszövegíró nem arról álmodozott, hogy az íróasztalához láncolva töltse az első komoly díjátadó ceremóniája előtti estét. Semmi boldog...tovább »

Megrendelem:
Rebecca elhallgat valamit

Soraya Lane: Rebecca elhallgat valamit

Romana 671.

Hazatér Argentínából Ben McFarlane, a sikeres lovaspóló-játékos. Újra találkozgatni kezd Rebeccával, akivel a barátság mellett egy szenvedélyes...tovább »

Megrendelem: