Romana kötetek
Romana 693.-694.

Myrna Mackenzie: Romana 693.-694.

Több, mint titkárnő; Elcserélt boldogság

Myrna Mackenzie: Több, mint titkárnő Hazatért Carson Banick, a fekete bárány, s most az ő kezében van gazdag családja...tovább »

Megrendelem:
Álarcosbál a szerelem kertjében; Görög gyümölcs

Jennie Adams: Álarcosbál a szerelem kertjében
Lynne Graham: Görög gyümölcs

Romana 691.-692.

Jennie Adams: Álarcosbál a szerelem kertjébenEgészen meghatja Ceciliát, hogy nemcsak Linc, de egész családja összefog érte,...tovább »

Megrendelem:
Lágy hullámok, édes csókok

Kandy Shepherd: Lágy hullámok, édes csókok

Romana 690.

Alighogy megismerkednek egymással, Gemma, a partiszervező cég társtulajdonosa máris egy luxusjachton találja magát az álomférfival, Tristan Marcóval...tovább »

Megrendelem:
A sellő és a milliárdos

Nikki Logan: A sellő és a milliárdos

Romana 689.

Mila elszánt környezetvédő, akinek szívügye, hogy a Coral Bay-i korallzátony megmaradjon háborítatlan állapotában. Az átlagnál érzékenyebb lány...tovább »

Megrendelem:
Az udvarház rejtélye

Michelle Douglas: Az udvarház rejtélye

Romana 688.

Miután családja elszegényedik, az egykor a kiváltságosok életét élő Nell Smythe-Whittaker úgy érzi, ideje, hogy végre a saját lábára álljon –...tovább »

Megrendelem:
Szeress Szantorinin!

Trish Morey: Szeress Szantorinin!

Romana 687.

Cleo barátok nélkül, üres zsebbel marad Londonban, miután egy szélhámos elcsábította, és kicsalta a pénzét. Takarítónőként dolgozik: repülőjegyre...tovább »

Megrendelem:
Gyógyító közelség

Cara Colter: Gyógyító közelség

Romana 686.

Felesége korai halála óta az építész Brendan szívét mintha áthatolhatatlan jégréteg borítaná. Aztán egy nap kénytelen elvinni egy beteg macskát Nora...tovább »

Megrendelem:
A rózsák hercege

Christina Hollis: A rózsák hercege

Romana 685.

Lysander, a festői sivatagi hercegség régense új dadust szerződtet árván maradt unokaöccse, a jövendőbeli uralkodó mellé. Alyssa jól végzi munkáját,...tovább »

Megrendelem:
Hódítás inkognitóban

Sandra Marton: Hódítás inkognitóban

Romana 684.

Matteo Rossi mélyszegénységben tengette életét Nápoly utcáin, amíg úgy nem döntött, hogy Brazíliába szökik. Ott új nevet vett fel, és saját erejéből...tovább »

Megrendelem:
Szerelem francia módra

Jessica Gilmore: Szerelem francia módra

Romana 683.

Polly több hónap utazgatás után tér vissza a munkahelyére. Mikor belép az irodájába, egy félmeztelen, békésen szunyókáló alakot talál a kanapén....tovább »

Megrendelem: