Júlia
Júlia 703.-704.

Brenda Harlen: Júlia 703.-704.

Akár a mesében; Ingó és ingatlan

Brenda Harlen: Akár a mesében Egyszerűen tökéletes! Aki elolvasná Braden Garrett önéletrajzát, így foglalná össze a...tovább »

Megrendelem:
Ha borul a terv; Újra libben a szoknya

Sharon Kendrick: Ha borul a terv
Heather MacAllister: Újra libben a szoknya

Júlia 701.-702.

Sharon Kendrick: Ha borul a tervAz élet olyan, mint egy hajóút, szokta mondogatni Ariston Kavakos. Egy jó hajóskapitány...tovább »

Megrendelem:
A vezércsel

Sara Craven: A vezércsel

Júlia 700.

„Mindent tudnom kell róla, ha meg akarom leckéztetni” – mondja Tarn Desmond a húgának, aki minden valószínűség szerint azért került...tovább »

Megrendelem:
Trófeafeleség

Julia James: Trófeafeleség

Júlia 699.

„Az anyagi helyzeted sajnos tarthatatlan, Diana. Remélem, belátod, hogy nincs más lehetőséged, mint eladni a birtokot.” A St. Clair...tovább »

Megrendelem:
Fordul a kocka

Julia James: Fordul a kocka

Júlia 698.

Athan mindenre képes, ha a családjáról van szó. Most éppen azt kell megakadályoznia, hogy imádott húgának a házassága tönkremenjen. Szerencsére nem...tovább »

Megrendelem:
Őszinte szavak

Annie West: Őszinte szavak

Júlia 697.

Alice nem mulat valami jól az unokatestvére esküvőjén. Egy kellemetlen alak elől a liftbe menekül, ahol szó szerint belebotlik a rendezvénynek helyet...tovább »

Megrendelem:
Hóesés Cotswoldsban

Cathy Williams: Hóesés Cotswoldsban

Júlia 696.

Theo Rushing mindent megtenne, hogy beteg édesanyja kedvéért visszavásárolja egykori szülőházát a festői Cotswoldsban. Amikor becsönget, arra számít,...tovább »

Megrendelem:
Eljön a mi időnk!

Cathy Williams: Eljön a mi időnk!

Júlia 695.

Javier Vasquez mindent elért, amire vágyott. Kitört a madridi szegénynegyedből, elvégezte az egyetemet, harmincnégy évesen pedig egy egész...tovább »

Megrendelem:
Arról szó sem lehet!

Sharon Kendrick: Arról szó sem lehet!

Júlia 694.

A gazdag férfi és a szegény lány csak a mesében él boldogan mindhalálig, gondolja Nicole. Pedig mekkora port vert fel a házasságuk híre! Az újságok...tovább »

Megrendelem:
Hóban-rosszban

Cathy Williams: Hóban-rosszban

Júlia 693.

Jennifer soha senkivel nem beszélt arról az éjszakáról, amikor bevallotta Jamesnek, hogy kamaszkora óta szerelmes belé, a férfi pedig kedvesen ugyan,...tovább »

Megrendelem: