Bemutatkozik: Susan Andersen

Bemutatkozik: Susan Andersen

Susan Andersen Washington államban, Seattle városában nőtt fel férfiakkal körülvéve: az apjával, két bátyjával és a nagyapjával. Egyszóval: túl sok férfival.

Sosem volt az a célja, hogy író legyen. Igazából fogászati asszisztens akart lenni. Miután befejezte ez irányú tanulmányait, és elhelyezkedett a szakmájában, rádöbbent, nem ezzel akar foglalkozni.

Gyerekkora óta írogatott, de mindig úgy érezte, nincs meg a kellő élettapasztalata egy igazi regény megírásához. Egészen 30 éves koráig. Addigra hozzáment gimnáziumi szerelméhez, megszülte egyetlen fiukat, és folytatta a családi tradíciót: hímneműekkel vette magát körbe. Ma ugyanis az idős ír szetterén kívül az összes többi háziállata hímnemű.

Családi hátterének köszönhetően megtanulta, hogyan kell a férfiakkal bánni, ezért természetes módon értett a férfi-nő kapcsolatokhoz. Könyveivel több irodalmi díjat is elnyert, neve pedig többször felkerült a New York Times bestseller listájára. Az Amazon.com szerkesztői háromszor is beválasztották top 10-be.

Gyors tempójú történetvezetése, fanyar humora és pontos ábrázolásmódja miatt regényei folyamatosan az eladási listák élén szerepelnek.

Honlapján és Facebook oldalán számtalan személyes információt oszt meg rajongóival. Arról is nyíltan beszél, hogy a családjában többször előfordult már a mellrák. Ezért is nevezett be a NW Hope & Healing Breast Cancer félmaratonra, amelyet ha nem is futva, de teljesített. Családszeretetére példa, ahogyan unokaöccse hármas ikreiről posztol (mind lány), állatszeretetére, ahogyan két macskájáról, a Fiúkról ír.


Ha Ön is szeretné megtudni, valóban olyan jól ért-e a férfiakhoz Susan, kövesse a kiadónknál megjelenő regényeit, garantáltan nem marad válasz nélkül!