Kedves szerzőnk: Nora Roberts
Kellemes olvasást kívánunk!

Heti kétszer új részeket közlünk kedvenc íróink regényeiből. Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy az online regények szerzői joga értelmében a történetek kizárólag olvasásra engedélyezettek. Azok magánhasználaton kívüli másolása, terjesztése, közzététele büntetőjogi felelősséget von maga után!

Baby Orang Utan hanging from a rope

Karácsony a Chatsfield Hotelben

2. FEJEZET

Eljött. Itt van a felesége, és olyan kívánatos, mint azok a karácsonyi ajándékok, amelyeket ő gyerekként sohasem kaphatott meg.
Gyerekkorában, ahogy most is, legszívesebben letépte volna az ajándékokon pirosan csillogó csomagolást, és ahogy akkor, most is elvették tőle ezt az örömöt.
A fejedelmi birtokon, ahol egy cselédlány gyermekeként nőtt fel, leírhatatlan pompa vette körül. Ám a fényűzésnek ő mindig csak külső szemlélője lehetett.
Gyűlölte a kirekesztettséget akkor és most is.
Lucy gyönyörű. Mindig is az volt. Amikor felvetette az érdekházasság ötletét, hogy megmentse gyengélkedő üzleti vállalkozását, Nico örömmel ment bele. A cég gyarapította üzleti vagyonát, a vadítóan vonzó feleség pedig még inkább megerősítette macsó identitását. Amúgy is meg akart nősülni, és úgy gondolta, Lucy mellett nem lehet túl nehéz az élet.
A lány ezen az estén még a szokásosnál is káprázatosabban nézett ki. Az estélyi ruha is lélegzetelállító volt, de Nicót még jobban érdekelte az alatta rejlő porcelánfehér bőr. Jól ismerte Lucy törékeny testének minden hajlatát.
Ők ketten mindig is egy nyelvet beszéltek az üzleti életben és az ágyban is. Ebben a kettő dologban – de csak ezekben – teljes volt közöttük a harmónia.
A szex könnyen ment. Nico csodálkozott is, mert amikor megismerte Lucyt, valahogy túl komolynak és visszafogottnak tűnt. Olyan üzletasszonyos volt. Mégis, ha az ember jobban megnézte rafinált szabású kosztümjeit, észrevehette, hogy tudatosan hangsúlyozza tökéletes alakját. Látszott, hogy olyan nő, aki tudja, mit akar.
Rövid jegyességük ideje alatt hamar kiderült, hogy nem csak az üzleti érdekek vonzzák őket egymáshoz. Kezdettől fogva valósággal izzott közöttük a levegő. Lucy ennek ellenére az esküvő éjszakájáig megváratta őt, de a jutalom nem maradt el. Nico legnagyobb meglepetésére a lány neki adta ártatlanságát, és az együttlét élete addigi legkirobbanóbb élménye volt.
A következő öt évben – akkor is, amikor már az érzelmi szakadék áthidalhatatlanná vált – a testi kapcsolat egyre intenzívebbé, egyre szenvedélyesebbé vált.
Aztán Lucy egyszer csak elhagyta őt. Egyszerűen közölte, hogy vége.
A mélységes szenvedély ezen a ponton fordult át fehéren izzó, mindent felperzselő gyűlöletté.
Ahogy nézte Lucyt, Nico rájött, hogy talán mégsem minden láng aludt ki közöttük.
A kristálykék szempár összefonódott az övével. Nico közelebb lépett. A kék szemekben hirtelen viszolygás tükröződött, a pirosra festett ajkak keményen összepréselődtek. Lucy nem akart vele beszélni, ami még inkább arra sarkallta őt, hogy közelítsen.
– Boldog karácsonyt, agape mou!