Kedves szerzőnk: Nora Roberts
Kellemes olvasást kívánunk!

Heti kétszer új részeket közlünk kedvenc íróink regényeiből. Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy az online regények szerzői joga értelmében a történetek kizárólag olvasásra engedélyezettek. Azok magánhasználaton kívüli másolása, terjesztése, közzététele büntetőjogi felelősséget von maga után!

Baby Orang Utan hanging from a rope

Karácsony a Chatsfield Hotelben

1. FEJEZET

Lucy Kennewick gyűlölte a karácsonyt – legalábbis az elmúlt öt évben. A férje – nemsokára exférje – társaságában eltöltött karácsonyok mindig szigorúan magyalág- és fagyöngycsokormentesen teltek. Díszek és rénszarvasok vagy bármi, ami egy kicsit is megidézhette volna az ünnepet, mind száműzve voltak az ő közös, mégis a férje kedve szerint kialakított lakásából. Barátságtalan és lelketlenül rideg volt a ház, akárcsak a férje.
Korábban nem volt ez így. Lucy szerette a feldíszített kirakatokat, a hatalmas, csillogó karácsonyfát a Rockefeller Centerben, de aztán hozzáment Nicóhoz. Azóta fájdalmasan telt az adventi időszak, mert hatalmas szakadék tátongott az ünnepi készülődés csillogása és az ő érzelmileg sivár élete között.
Ahogy fellépdelt a Chatsfield Hotel bálterméhez vezető lépcsőn, Lucy finoman megemelte vörös estélyi ruháját. Ez lesz az első karácsonya nélküle, és Lucy elhatározta, hogy végre jól fogja érezni magát. Ő úgysem jön el.
A korábban kiküldött meghívón mindkettejük neve szerepelt, hiszen akkor még – legalábbis a külvilág felé – minden rendben volt.
Lucy Kennewick és Nico Katsaros: a tökéletes pár, a tökéletes házasság – gondolták róluk, pedig semmi sem olyan volt, mint amilyennek látszott.
Érdekházasságot kötöttek, hogy megmentsék Lucy csődközeli állapotban lévő vállalatát.
Az érdekeken túl azért más is összekötötte őket. Ugyan soha nem volt közös hálószobájuk, és soha nem avatták be egymást személyes dolgaikba, nagyon is gyakran feküdtek le egymással.
Lucy belépett a bálterembe. Kabátját kigombolta, levette, és átadta a személyzet egyik tagjának. Tekintete a bal kezére tévedt. Csupasz volt, hiányzott róla a gyűrű.
Többé már nem házas.